Sfaturi pentru muzica ambientală în restaurant.
Sfaturi pentru muzica ambientală în restaurant.
Există multe cercetări referitoare la modul în care muzica ambientală într-un restaurant influențează obiceiurile de consum ale clienților. Iată câteva dintre concluziile acestora:
✅ Când localul nu este plin, tonurile lente încurajează oamenii să rămână mai mult, și să cheltuie cu pana la 40% mai mult pe băuturi și deserturi. Așa că, în aceste momente ale zilei promovați aceste părți ale meniului.
✅ Playlist-ul pentru restaurantul tău ar trebui să fie suficient de vast încât să acopere o săptămână de difuzare – cel puțin 600 de melodii.
✅ Frecventele muzicale influențează gustul alimentelor, frecventele înalte scot în evidenta gustul dulce iar frecventele joase, cu un bas pronunțat accentuează gustul amar.
✅ Atât sensibilitatea la gustul dulce, cât și la sărat, este distorsionată de decibelii puternici – specialiștii recomandă un volum redus al muzicii pentru zonele de servire a mesei.
✅ Pentru crearea unei atmosfere care sa te diferențieze în fața concurenței, specialiștii recomandă muzica artiștilor mai puțin cunoscuți, cu sound-ul potrivit specificului afacerii tale.
Poți afla aici: 🖥️ costurile cu muzica ambientală de la QInSoreRadio
Mult succes!